Z ukradnutej karty vyberali peniaze, zlodej dohodnutý s pokladničkou

28.02.2008 Celý región

Z ukradnutej karty vyberali peniaze: Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie z prečinu krádeže a z prečinu neoprávnené vyrobenie a používanie elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty 27 ...
Obvinené ženy 24.11.2007 v poobedňajších hodinách na Železničnej stanici v Humennom, po spoločnej dohode si vyhliadli 63 ročného muža ako si vyberá peniaze z bankomatu. Po výbere mu ukradli bankomatovú platobnú kartu, ktorú mal odloženú vo vrecku svojej bundy. S touto kartou vykonali v nasledujúcich dvoch dňoch neoprávnené výbery z viacerých bankomatov v Humennom. Celkovo vybrali z účtu poškodeného 29 000. - Sk.

Zlodej dohodnutý s pokladničkou:
Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Prešov-juh vzniesol včera obvinenie pre prečin krádeže 45 ročnému mužovi z Ličartoviec a 36 ročnej žene z Petrovian.
Obvinená dvojica včera o 14:15 h v jednom z prešovských hypermarketov ukradla po predchádzajúcej dohode rôzny alkohol, potraviny, LCD monitor a iný tovar. 36 ročná žena ako pokladníčka hypermarketu úmyselne nenablokovala uvedený tovar, ktorý na pokladničnú zónu priviezol spolu s iným tovarom obvinený muž. Nezaplatený tovar spolu so zaplateným vložil naspäť do nákupného vozíka a prešiel bez zaplatenia tohto tovaru pokladničnou zónou. Poškodenému hypermarketu vznikla škoda vo výške 12 179, - Sk. Obvinení sú stíhaný na slobode.
 

Vyberte región